The Room

TheRoom

Perfekt puzzle du ikke må gå glip af
Developer: Fireproof Games
Udgivelse: September 2012
Anskaffelse: Google Play & iTunes
Platform: Android & iOS

The Room er et af de bedste spil, jeg har spillet længe. Det er et puzzlespil, hvori du skal åbne en boks ved at løse forskellige puzzles rundt omkring på boksen. Når du så har fået åbnet for boksen, er der en ny boks indeni, du også skal åbne for. Gåderne bliver gradvist mere udfordrende, men aldrig frustrerende. Samtidig er der et venligt hint-system, hvis du endelig skulle gå i stå.

Spillet er stemningsfyldt, og det hele har en lidt uhyggelig følelse på trods af, der ikke er nogen monstre eller noget direkte fjendtligt, der kan skade dig. Det skyldes altsammen de kryptiske noter, du finder spredt i boksen. De fortæller en ukendt persons forskning i et element kaldet Null. Jeg vil helst ikke fortælle mere, da det at læse noterne er noget, man selv skal opleve.

Styringen er perfekt på mobilen. Det er nemt at trække rundt om boksen, og det at fokusere på dele af den, fungerer også godt. Jeg har kun prøvet få gange, at den fokuserede på noget ved siden ad, det jeg ville se på.

Det eneste problem med The Room, hvis jeg endelig skal finde et, er længden. Det er ret kort, så fornøjelsen er hurtigt overstået. Selvfølgelig kan det gøre lige meget, hvor langt spillet er, hvis det bare er godt, men man sidder og har lyst til mere, når spillet er slut, da det er så perfekt sat sammen, og samtidig er blevet ret spændende.

Hvis du sidder og mangler et godt puzzlespil, du kan fordybe dig i, så gør dig selv en tjeneste og køb The Room med det samme. Styringen er god, musikken og den visuelle stil er fantastisk og selve konceptet er bare perfekt. Der er ikke noget dårligt at sige om det, andet end jeg vil have mere. The Room 2 er heldigvis allerede ved at blive udviklet.

Tilføjet d. 27. november 2017:
Har lige gennemført The Room igen og spillet er lige så fantastisk som jeg husker det. Interessante puzzles og en fantastisk stemning gør det virkelig let at anbefale!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s