Deadpool

Deadpool

Et perfekt Deadpool-spil

Developer: High Moon Studios
Udgivelse: 28. juni 2013
Anskaffelse: Kun fysisk lige nu.
Platform: Pc, Ps3 & Xbox 360

Deadpool har truet High Moon Studios til at lave et spil om sig selv, og han får tilsendt et manuskript, som han ikke rigtig gider at læse, men følger alligevel et par af de første ting, der står i det. Hurtigt bliver det dog mere kompliceret og lige pludselig er det mere seriøst og hele jorden er faktisk truet nu.

Deadpool starter med sine to katanaer og pistoler, men du får hurtigt adgang til andre våben, der kan ændre din kampstil markant. De forskellige våben har samtidig en del forskellige opgraderinger, der gør kampene sjovere og vildere. Du skal købe disse opgraderinger for point, du tjener ved kamp.

Det er dog helt klart et spil henvendt kun mod fans af Deadpool, da det, der bærer spillet, er Deadpools skøre humoristiske indslag, jokes og konstante brydning af den fjerde væg. Det er en sand “merc with a mouth” der er i spillet.

Spillets længde afhænger helt af, hvor meget du udforsker og leger med de forskellige ting. I begyndelsen af spillet kan man bevæge sig rundt i Deadpools lejlighed og lege med hans ting, og jeg tog mig god tid til at prøve dem alle sammen for at høre på Deadpools kommentarer. Ofte kan han blive ved med at fyre nye jokes af, flere minutter ad gangen ved små gags.

Hvis du er fan af Deadpool bliver du nødt til at prøve spillet, da det primært bæres af den specielle Deadpool-humor, som måske kan virke plat/for skør for folk, der ikke er fans af Deadpool.
Jeg skal helt klart vende tilbage til det for at få opgraderet flere våben og prøvet andre taktikker. Alt i alt et virkelig godt Deadpool-spil.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s