Escape Goat

Escape Goat
Underholdende og udfordrende puzzle platformer

Developer: Magical Time Bean
Udgivelse: 14. juni 2012
Anskaffelse:  Desura, Gog.com,  MagicalTimeBeanSteam
Platform: Pc & Xbox 360

Escape goat kan måske godt virke som et useriøst spil, når du prøver at forklare det. Du styrer en ged, der med en mus som kompagnion skal slippe ud af Prison of Agnus. Det viser sig dog hurtigt ikke at være et så casual spil som først antaget.

Du har en slags hub-område, hvori du selv kan vælge, hvilken zone du vil spille. For enden af hver zone er der et venligt får, og du skal bruge deres hjælp for at slippe ud.
De forskellige zoner har hvert deres tema og har alle anderledes elementer, der udfordrer dig.

Sværhedsgraden i Escape Goat kan godt virke lidt hård i visse baner, men for det meste er det udfordrende uden at blive frustrerende.
Udover at skulle springe gennem banerne og undgå fælder og fjender, skal du også benytte dig af din museven, som du sender afsted for at trykke på kontakter, placere på knapper og lignende.

Musikken i Escape Goat er virkelig god og passer godt med tempoet i spillet. Når du dør, tager det ingen tid, før du er tilbage ved starten af banen og kan prøve igen. Efter du har gennemført spillet, åbnes der for en række endnu sværere zoner, som du kan prøve at komme gennem.

Med spillet følger der en editor, så du kan skabe dine egne baner og dele med andre spillere. Så kan du prøve kræfter med endnu sværere baner og måske også lave nogle næsten umulige baner for andre at spille.

Escape Goat er et virkelig godt puzzle platformer-spil, der med en god sværhedsgrad udfordrer dig uden at være frustrerende. Spillet kan godt virke lidt kort, men samtidig er der adgang til de ekstra svære zoner samt mulighed for at downloade andre spilleres baner, så  der er nok at lave.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s