Stick It to The Man

SITTM_A3_Poster_GamescomExclusive
Skør humor og interessante karakterer

Developer: Zoink!
Udgivelse: 13. december 2013
Anskaffelse: Psn & Steam
Platform: Pc, Ps3 & Vita

Stick It to The Man! er fyldt med sort humor, skæve karakterer og sjove kommentarer. Du styrer Ray, der på vej hjem fra arbejde bliver ramt i hovedet. Han vågner op og kan ikke se nogen synlige skader, men han er nu blevet i stand til at læse folks tanker, trække ting, de tænker på ud, og placere dem på andre og dermed ændre på den fysiske og psykiske verden, alt dette ved hjælp af en lyserød spaghetti-arm, der stikker ud af hans hoved.

Gennem spillet skal du tale med forskellige karakterer og hjælpe dem med forskellige ting. Du skal f.eks. hjælpe med at give én et flottere tandsæt, hvilket kræver en del udvekslinger af ting med andre karakterer.

Det er i samtalerne, tankelæsningen og interaktionen generelt, at humoren kommer frem i Stick It to The Man!, og det fungerer virkelig godt. Du kommer i hvert fald ikke til at kede sig, og hvis du endelig finder en bestemt samtale kedelig kan du spole igennem den.

Den verden, du befinder dig i, er lavet af forskellige tegninger på papstykker, og et par gange kan du endda rive fronten af tegningen for at se indenfor i bygninger. Dette giver spillet et ret unikt udseende, og jeg faldt konstant over små detaljer, jeg nemt kunne have overset.

Stick It to The Man skal dog ikke kun have ros desværre. Du bliver gennem spillet jagtet af agenter og i de forskellige baner, er der arena-lignende områder, hvor du skal slippe forbi agenterne. Disse sekvenser føles bare aldrig særlig gode og bliver hurtigt trivielle. Samtidig føles spillet virkelig kort. Historien når lige at komme i gang, og så er spillet egentlig slut.

Stick It to The Man bæres af karaktererne og humoren, hvilket så også fungerer perfekt. Dette er dog også nødvendigt, når man skal gennem de trivielle agent-jagter.
Med det sagt, er det dog stadig helt klart et spil, jeg vil prøve igen senere, ikke mindst for at gense karaktergalleriet og den skønne humor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s