A Story About My Uncle

A Story About My Uncle
En fantastisk godnathistorie med virkelig flydende gameplay

Developer: Gone North Games
Udgivelse: 28. maj 2014
Anskaffelse: GamersGate, GoG.com, GreeenManGaming, Humble & Steam
Platform: Pc
Pris givet: 64 kr.

A Story About My Uncle formår at skabe et utrolig kreativt spil, hvor gameplay, der burde føles klodset, ender med at være mere flydende end nogensinde.

Spillet fortælles som en godnathistorie fra hovedpersonen til sin datter. Fortællingen går tilbage til, da han var dreng og gik rundt i sin eventyrlystne onkels hus, hvor han fandt en dragt i hans størrelse lavet til eventyr . Han prøver den på og bliver kort efter blæst op i luften og befinder sig nu i en helt anden verden i en hule. Nu skal du prøve at finde din onkel og en vej ud.

Dragten lader dig falde virkelig langt uden at komme til skade, og du kan, samtidig udover at hoppe almindeligt, oplade et større hop, som du kan bruge både horizontalt og vertikalt. Derefter introduceres en grappling hook, så du nu kan trække dig hen mod ting. Den bruger dog charges, som du får dem tilbage, når du står på jord igen.

Spillets grafiske side er virkelig også fantastisk, ikke mindst fordi der altid er noget kønt og spændende at se på. Detaljerne i spillet er virkelig gode, men en del af dem kræver dog, at du er villig til at stoppe op og udforske omgivelserne. Lydsiden er i samme skuffe som det grafiske og er helt upåklagelig.

Det bedste i spillet er dog, at de forskellige evner, du har, skaber flydende gameplay og ikke fragmenteret og klodset, som jeg frygtede lidt. Dine hop og din brug af grappling hook’en flyder sammen til en helt unik oplevelse. Det føles ærlig talt bare virkelig godt, når du flyver gennem luften, rammer jorden for i det samme at lave et opladet hop op til en anden platform for at springe videre.

Jeg må indrømme, at jeg sad fast et par steder, fordi jeg ikke helt vidste, hvor jeg skulle gå hen. Når du kommer til den slags situationer, må du vælge at kaste dig ud i det, ofte bogstaveligt talt. Spillet tager 3-5 timer alt efter, hvor meget tid du bruger på at udforske de forskellige baner. Jeg brugte personligt 4 timer og synes jeg udforskede en god del.

A Story About My Uncle er et virkelig godt spil, og helt klart et du skal spille, hvis du holder af flydende gameplay, en god fortælling og et generelt virkelig gennemført spil.
Jeg håber, at udviklerne har tænkt sig at bruge de samme gameplay-elementer i andre titler, da det virkelig føles godt.
Kan anbefales virkelig meget!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s