Binary Domain

2014-07-22_00004
Fangende historie med spændende karakterer og fed action

Developer: Devil’s Details (Yakuza Team)
Udgivelse: 27. april 2012
Anskaffelse: GamersGate, GreenManGaming & Steam
Platform: Pc, Ps3 & Xbox 360
Pris givet: 50 kr.

Det er år 2080 og pga. klimaændringer er verden blevet oversvømmet, hvilket tvang regeringer verden rundt til at bygge nye byer med de gamle som fundament. Da en stor del af befolkningen er blevet udslettet, er robotter blevet brugt som arbejdskraft. Der laves en ny Geneve konvention som behandler de etiske aspekter ved robotter.

Bergen, et firma der står bag en stor del af robot-indrustrien, får en dag deres hovedkvarter angrebet af en enkelt bevæbnet mand som til sidst flår sit ansigt af og viser sig at være en robot, et Hollow Child og derfor et brud på den nye Geneve konvention.

En enhed fra IRTA sendes til Japan for at undersøge Amada, et rivaliserende firma, da de er de eneste, der har evner og ressourcer til at skabe Hollow Childs. Du styrer den amerikanske Dan Marshall i gennem Binary Domain.

De forskellige karakterer, du møder i Binary Domain er alle ret spændende at interagere med. Du skal gennem spillet ofte vælge, hvem du vil have på dit team, hvilket fungerer virkelig godt, da du altid kan skifte ud ved næste valg, hvis du nu ikke er så meget for en bestemt karakter.

Noget fedt ved Binary Domain er trust-systemet, hvor du ved at klare dig godt i kamp kan få dine kammerater til at stole mere på dig, hvilket gør, at de er mere villige til at følge dine ordrer i kamp. Hvis du derimod kommer til at ramme dem eller klarer dig ekstra dårligt, går deres trust ned og de bliver mere uvillige.

De fleste fjender i spillet er robotter, og det er også her at Binary Domain skinner. De forskellige bosser du møder er virkelig overvældende, da de ofte er mange gange din størrelse og kræver virkelig meget at få smadret. Kampene er dog altid ret spændende og udfordrer dig.

Historien i Binary Domain kan godt virke lidt triviel, men efterhånden som du kommer videre i spillet, viser den sig at være virkelig fangende.
Samtidig er det heller ikke til at vide, hvem der er god eller ond, da Hollow Childs ikke ved, at de selv er robotter.Der bliver altså lagt op til en større diskussion omkring hele dette emne om menneske-lignende robotter. Spillet kommer også lidt rundt om emnet, hvilket bare er fedt, da det er oplagt.

Binary Domain er et rigtig godt actionspil, der overrasker med en spændende historie og fede karakterer. Det kan helt klart anbefales, da jeg i hvert fald har nydt min tid med Binary Domain og godt kunne finde på at genspille det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s