Gunpoint

maxresdefault
Genialt stealth 

Developer: Suspicious Development
Udgivelse: 3. juni 2013
Anskaffelse: Humble Store & Steam
Platform: Pc
Pris givet: 50 kr.

Som free-lance spionen Richard Conway skal du snige dig ind i bygninger, undgå vagter og pille ved elektriske kredsløb for at stjæle informationer og lignende.

Conway har Bullfrog hypertrousers, så han kan hoppe ekstra højt og hurtigt komme rundt på bygninger. Du kan imellem missioner købe upgrades på Conways PDA, så du f.eks. kan hoppe endnu højere.

Samtidig kan du købe nyt udstyr, som lader dig klare banerne på mere kreative måder. En af disse dimser er Crosslink, der lader dig ændre på de elektriske kredsløb i en bygning, så du kan få en lyskontakt til at åbne en dør eller få en motion sensor til at åbne en trapdoor.

Det er med Crosslink, at spillet også får et puzzle-aspekt, da du skal tænke over, hvordan du får adgang til og sat kredsløbet op, så du kan komme hen til dit mål. Det føles også virkelig godt, når du får sat en hel kædereaktion i gang.

Gunpoint er dog ikke så langt, men har dog en del genspilningsværdi, da du kan prøve at gå non-violence, helt stealthy og sådan. Samtidig er der Steam-workshoppen, hvor du kan skaffe flere baner.

Gunpoint er et virkelig godt spil og det er perfekt med Steam Workshop, da du kun kan have lyst til mere, når du har gennemført spillet. Gunpoint kan helt klart anbefales.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s