MonsterBag

monsterbag-listing-thumb-01-psvita-us-16mar15
Interessant gameplay, nuttet historie men en del frustrationer.

Developer: IguanaBee
Udgivelse: 7. april 2015
Anskaffelse: PSN
Platform: Ps Vita

I MonsterBag skal du som det blå monster V undgå at blive set af mennesker, mens du følger efter din ejer/ven Nia, da hun har glemt dig. De fleste er bange for monstre, så hvis du bliver opdaget, bliver du ofte slået ihjel på brutale måder.

Spillet har en ret nuttet stil, men indeholder samtidig en del voldsomme situationer. Udover de mange måder at dø på er der også flere steder i spillet, hvor du direkte eller indirekte får nogle personer dræbt for at komme videre.

Du følger efter Nia ved at hoppe frem og tilbage mellem en række personer, hvoraf en del af disse ikke vil lade dig passere lige med det samme. En stor del af spillet er altså at time ens hop, så du ikke bliver set.

Dette lyder simpelt nok men nogle af de senere baner skruer rimelig højt op for sværhedsgraden, så timingen skal være helt perfekt, og der ikke er meget plads til fejl. Dette resulterer desværre også i at den sidste bosskamp bliver ekstra frusterende, da jeg oplevede flere gange, at jeg ikke havde mulighed for at springe frem til det sted, jeg skulle hurtigt nok.

MonsterBag er et virkelig sjovt spil, men du skal nok forberede dig på at sværhedsgraden skrues op samtidig med, at nogle baner kræver en del tålmodighed.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s