Shelter

capsule_616x35353-616x350
En kort men spændende oplevelse som grævling 

Developer: Might and Delight
Udgivelse: 28. august 2013
Anskaffelse: Humble & Steam
Platform: Pc

Shelter handler om overlevelse for en grævling og hendes 5 unger. Du skal føre dine 5 unger, forbi farlige ting samtidig med, at du skaffer dem mad på turen. Alt sammen for at finde et nyt sted at opholde jer.

Shelter har en meget unik stilart som er virkelig spændende at udforske, da den er kombineret med et utrolig godt soundtrack. Begge ting understøtter spillets skiftende stemning.

Tempoet i Shelter starter ret langsomt, og du går langsomt rundt og finder mad til dine unger, hvorefter det skifter over til det mere hurtige, hvor du skal undgå rovfugle ved at gemme dig i buske og løbe fra busk til busk.

Det bliver ret intenst på disse tidspunkter, og det er derfor ekstra dejligt, når du får en lille pause fra tid til anden til lige at slappe af og tjekke op på dine unger.

Dine dyreunger spiller en stor rolle i spillet, da de øger spændingen, frygten, glæden samt alle andre følelser du får gennem spillet. Jeg oplevede op til flere gange, at jeg hurtigt svingede kameraet rundt for at holde øje med, at alle mine fem unger var kommet med forbi rovfuglene. Det er samtidig ret tilfredsstillende, når du kommer forbi en fare og stadig har alle fem unger med dig.

Der er ikke så meget hjælp at finde i selve spillet, så det kan godt ske, at du bliver lidt forvirret med hensyn til, hvor du skal hen. Samtidig kan spillet klares på en time, men der er dog en ekstra gamemode, hvor du skal vende tilbage hver dag og fodre dine unger over længere tid.

Selvom Shelter er kort, er det helt klart værd at prøve. Det er virkelig unikt og tilbyder noget, som du ikke finder i mange andre spil. Samtidig spiller det på dine følelser, da du skal passe på dine unger, og det fungerer bare virkelig godt. Helt klart et spil, der kan anbefales.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s