Quadrilateral Cowboy

20170213163311_1
Spændende oplevelse der godt måtte være længere.

Developer: Blendo Games
Udgivelse: 25. juli 2016
Anskaffelse: Steam
Platform: Pc

Quadrilaterals Cowboy beskriver sig selv som et single player-eventyr i en cyberpunk verden, hvor du skal navigere gennem sikkerhedssystemer med dit grey-market udstyr, og kun svarer til højestbydende. Dette er som sådan en fin beskrivelse af spillet, men det var egentlig en ret kort oplevelse på 3 timer.

Spillet indeholder 10 missioner og mellem disse, får du ofte introduceret et nyt stykke gear som bliver fokus for næste mission. Nogle af disse missioner er delt i tre dele, så du først skal stjæle noget fra område a og i næste del fra område b. De fleste af missionerne kan dog klares forholdsvist hurtigt, så du kommer aldrig til at bruge alt for lang tid det samme sted.

Nogle af missionerne var dog lidt frustrerende, da det føltes meget trial and error, så jeg skulle restarte og gøre simple dele igen og igen. En del af dette skyldes opsætning, som er nødvendigt i en del af missionerne. Du kan tilslutte dig datajack-porte og direkte påvirke døre, vinduer, og hvad du ellers støder på, mens du kan bruge din computer til at forbinde til selve netværket og gennem dette påvirke andre dele af banen.

Du bruger denne computer ved at skrive kommandoer, som så bliver udført. Du kan skrive flere efter hinanden, indsætte pauser og generelt lege meget rundt med dette. Senere i spillet får du adgang til udstyr, som du skal styre gennem din computer og ved at se på en lille tv-skærm, du slæber rundt på. Det er dog netop dette aspekt, der kan bliver frustrerende, hvis det går galt. Hvis jeg har brugt 2 minutter på at gå fra a til b, opsætte en del af udstyret, klargjort kommandoer, og alting så går galt, så føles det bare virkelig øv at skulle til det igen. Computeren husker de seneste kommandoer, men det ændrer ikke på, at du stadig skal til at stille udstyr op.

Når det er sagt, så er spillet ellers virkelig genialt. De forskellige baner fungerer som puzzles, hvor du skal regne ud, hvordan du bruger dit udstyr til at nå målet, og de fleste af disse er bare geniale. Du skal og kan i hvert fald være virkelig kreativ med, hvordan du vil klare banerne. Det er dog bare ærgerligt, at du når slutningen efter 2-3 timer alt efter, hvor effektiv du har været. Jeg kunne godt have brugt mere tid på at lege rundt med alt det udstyr, du har tilgængeligt hen mod slutningen.

Alt i alt var det en hyggelig oplevelse, men jeg føler stadig, at den var alt for kort. Der kunne sagtens have været flere baner uden, at det ville skade spillet på nogen måder. Hvis du er fan af puzzle-spil, vil du helt sikkert kunne lide de forskellige baner i Quadrilateral Cowboy. Jeg vil dog stadig anbefale spillet til personer, der ikke er store fans af puzzle-spil, da det virkelig er sjovt at være kreativ med udstyret.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.