Sly Cooper: Thieves in Time


Endnu et sjovt eventyr med Sly og hans slæng.

Developer: Sanzaru Games
Udgivelse: 28. marts 2013
Platform: Ps Vita & Ps3

Spiller lægger hårdt ud og kaster dig direkte ind i et tyveri af en japansk kniv.  Sly Coopers legendariske bog Thievius Raccoonus er nemlig begyndt at ændre sig, og hele banden skal bruge denne kniv til at rejse tilbage i tiden for at undersøge sagen.  Banden bliver altså derfor bogstaveligt talt Thieves in Time.

Når der rejses tilbage til andre tidsperioder sker der interessante møder med Slys forfædre, samt banerne føles markant anderledes fra hinanden. Det er altså et super smart træk at have fokus på tidsrejser, da det netop lader spillet springe sådan rundt uden at det føles usammenhængende.

Banden består som altid af Sly cooper, den adrætte vaskebjørn, Bentley, den kloge skildpadde og Murray, den stærke flodhest. Derudover får banden også nye medlemmer igennem spillet, hvoraf en del af disse er Slys forfædre. Alle karaktererne har unikke evner, men det er især interessant at spille som Slys forfædre, da dette er helt nyt.

Historien vil jeg ikke komme så meget ind på, da den simpel nok at gå til. De skal undersøge, hvorfor Thievius Raccoonus forandrer sig, og dette foregår ved at rejse tilbage i tiden. I de forskellige tidsperioder undersøger de, hvad der sker med Cooper-familien. Historien er dog stadig fyldt med seje fjender, gode twists og alt, der hører til et Sly-spil.

Gameplayet kan jeg heller ikke klage over. Det er, som det plejer at være og tilføjer endda lidt til. I de forskellige tidsperioder får Sly f.eks. adgang til kostumer, der giver ham ekstra evner. Han får f.eks. en rustning, hvor han kan reflektere ildkugler med et skjold. Dette skal bruges i missioner, men der er også et par steder i den åbne bane, hvor det kan bruges.

Samtidig er der meget varietet i spillet, så man hele tiden laver noget forskelligt i missionerne. I den ene skal man f.eks. være klædt ud som bartender og kaste krus ud til gæsterne for at narre dem. I en anden mission skal du træne en af Slys forfædre ved at gennemføre en række forskellige mini-spil. Generelt er missionerne dog underholdende, men stadig udfordrende.

Banerne er åbne, så du kan udforske dem mellem missioner, hvilket er ret sjovt. Du kan stjæle guld og objekter fra fjenderne, indsamle diverse tyvekoster eller bare lalle rundt. Jeg brugte overraskende meget tid på at bare udforske banerne, da det bare er sjovt at bevæge sig rundt som Sly.

Alt i alt er Sly Cooper: Thieves in Time bare et virkelig underholdende spil som jeg vil anbefale meget. Det er et perfekt spil til Vitaen, og jeg nød endnu et eventyr med Cooper-banden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s